Flyttstädning i Göteborg

Anlita flyttstädning i Göteborg


Fyll i formulären nedan så får du en städ offert inom 1 timme!
Varför bör man anlita ett städföretag för flyttstädningen och städhjälpen?

En flyttstädning kan lätt underskattas. Vad många inte inser, speciellt dom som aldrig utfört en flyttstädning själva, är att en flyttstädning tar otroligt lång tid och inte är det lättaste att utföra. En städare som dagligen arbetar med städning har bättre koll på vad som skall göras och i slut ändan är det resultatet som räknas, den nya köparen/hyresgästen måste godkänna flyttstädningen. En städare som dagligen arbetar med flyttstädning har mycket bättre koll på vad som skall göras för att uppnå ett så bra resultat som möjligt på flyttstädningen och se till att de nya som flyttar in godkänner städningen.

”Städning är ett hantverksjobb som bäst utförs av proffs.” 


Tillbaka till startsidan 

flyttstädning göteborg

Söker du städfirma i Göteborg som an hjälpa er med flyttstädningen?Tips för en bra flyttstädning

Det är som sagt mycket man ska tänka på när man städar, och om man väljer att anlita städhjälp eller inte är upp till en.
Nedan följer några tips om hur en bra städning kan gå till samt några nyttiga husmortips.


Hur tar man bort vinfläckar?

För att ta bort vinfläckar ska du omedelbart skölja fläcken med kokande vatten. Det går även bra att strö salt på fläcken.


Hur tar man bort Stearin på tyg?

Lägg plagget/tygbiten i frysen för några timmar.


Hur gör man rent en vidbränd kastrull?

Häll ett par teskedar bakpulver och koka upp vattnet. Låt sedan stå ett par timmar.Fler städtips

Rengöring toaletten kanske tycks vara en av de värsta uppgifterna, så det är bäst att få det överstökat så fort som möjligt. Ta på dig ett par gummihandskar för att hålla händerna borta från smuts och bakterier, och ge toaletten en ordentlig omgång med en svamp och varmt vatten för att mjuka upp allt. Spruta toalett renare in i insidan av skålen och runt fälgen. Låt det dra i en minut och sedan skrubba med en toalettborste. När du är klar kan du spola. När du är klar med skålen kan du återgå till de yttre ytorna. Spraya ner dem med ett desinfektionsmedel spray och torka torrt med en trasa eller pappershandduk.

Duschar är ökända för att bli smutsiga snabbt. En dusch renare och borste (och lite muskelkraft) bör fungera bra. Om du inte har dusch renare till hands, är diskmedel ett utmärkt sätt att bli av med smuts i botten av badkaret. Fortsätt sedan rengöring som vanligt med Lysol eller annan antibakteriell rengöringsmedel. Använd bilvax på duschar för att göra det renare längre. För rengöring av glas, använd en halv kopp ammoniak och 8 droppar diskmedel i en liter vatten för att få det hela rengöras.

De flesta sänkor är ganska tunga, men innan du börjar med att använda något rengöringsmedel, se till att det är lämpligt för din yta. När du är säker på att det är, spraya ner. Lämna det för en minut att börja äta bort bakterier och mögel, och sedan skrubba ner det med lite vinklad fett och en robust svamp. När det verkar vara glittrig och fräsch, skölj med varmt vatten och torka torrt med en ren trasa eller pappershandduk. Om du har några envisa fläckar, kan du behöva använda en borste för att gräva i dem och lossa dem. En tråd borste (som du använder för att rengöra din dusch) är bra.

Så här är hur du ska rengöra dina fönster och speglar: börja med att tvätta glaset med en lösning av varmt eller hett vatten, diskmedel med en trasa, svamp eller gummiskrapa. Pulveriserad no-scratch renare fungerar fantastiskt för rengöring speglar, glas, keramik och metaller eftersom det skrubbar bort hårt vatten rester utan att repa ytan. Torka sedan ner ytan med en torr, luddfri trasa eller luddfria pappershanddukar. Om du vill rensa glas och vara miljövänliga, rengöra glaset med vinäger och vatten, torka med en luddfri trasa och gnugga glaset med tidningen. Inget streck! Alternativt, spraya fönsterputs på en pappershandduk och rengör glasytan. Glas renare fungerar som en sköld för att hålla fläckar och damm lätt att avlägsna. Du kan också använda gamla tidningar för att torka glasytan efter tvätt; glaset blir ränder och detta är ett bra sätt att återanvända gamla tidningen.

abcinternet.seSvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

 Är du intresserad av att få en offert för flyttstädning i Göteborg? Kontakta gärna oss så kan vi skicka en offert!